Jak mogę usunąc moje konto?

Wybierz w menu (po lewej stronie) ustawienia profilu i kliknij na „Moje konto użytkownika” a potem na „Usuń konto”. Następnie wszystkie Twoje dane zostaną bezpiecznie usunięte z naszych serwerów.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Komentarze do artykułu są zablokowane.