Co się stanie jeśli wywołam alarm klikając na symbol dzwonka w górnym prawym rogu?

Klikając przycisk „Wezwij pomoc“ z symbolem dzwonka wyślesz alarm do członków Twojej grupy. Otrzymają oni wraz z alarmem Twoją aktualną lokalizację SMS-em i e-mailem, o ile podali te dane. Jak już nie potrzebujesz pomocy, kliknij „Zatrzymaj alarm” lub wyślij swoją lokalizację używając zwyczajnego niebieskiego przycisku lokalizacji.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 1
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Komentarze do artykułu są zablokowane.