Hesabımı nasıl silebilirim?

Sol tarafta bulunan navigasyon menüsünden profil ayarlarına gidin ve "Hesabımı sil" butonuna tıklayın. Bütün kullanıcı bilgilerin sunucularımızdan güvenle silinecektir.

Bu makale yardımcı oldu mu?
1 kişi içerisinden 1 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Makale yorumlara kapalı.